Casa Amarilla  Xaló / Jalón – Costa Blanca – Spanje

Ons huis

Ons woonhuis

De woonkamer is licht en modern ingericht en heeft een zit- en eethoek en een ruime halfopen keuken. Het woongedeelte is voorzien van airco en een houtkachel.

De grootste slaapkamer heeft inbouwkasten, airco en verwarming en een aangrenzende badkamer. Deze  badkamer heeft een dubbele wastafel,  toilet, ligbad en een aparte douche.

Er is een tweede slaapkamer en een vanuit de hal te bereiken badkamer met douche, toilet en wastafel.

Vrij gelegen gastenverblijf

Onze gasten maken gebruik van het volledig vrij gelegen gastenverblijf met eigen terras en tuinmeubilair. Deze blokhut heeft een bed, een keukenblokje met warm- en koud water, voldoende kastruimte, zitgelegenheid en er is airco en verwarming aanwezig. Voor de sanitaire voorzieningen wordt gebruik gemaakt van het woonhuis, of je kunt de buitendouche en toilet voorziening in het zwembadhuisje gebruiken.


 

De sfeervolle overdekte buitenruimte kijkt uit over het privézwembad en geeft voldoende schaduw in de warme zomermaanden. In de wat koudere maanden kun je hier heerlijk beschut zitten. Er staat een grote eethoek, er is een apart loungegedeelte en we hebben een buitenkeuken met kookgelegenheid en koelkast.

Neem voor meer informatie contact met ons op via Facebook/Messenger: https://www.facebook.com/casaamarillajalon of mail naar info@casa-amarilla.nl